01-07-18

ZONDAG 26 AUGUSTUS: FIETS MEE NAAR KUNST IN HET BOS - 66 km

Deze keer neemt ZENNETOCHT gids Paul Delerue je mee naar le bois de Ligne in Silly. "Sites en Ligne" is een symposium van sculpturen en installaties midden in de natuur. Kunstenaars in alle diversiteit en van verschillende nationaliteiten werken een week lang in het bos om tot hun eindresultaat te komen. Deze zondag 26 augustus trappen we dus vol nieuwsgierigheid naar het bos om de kunstwerken met eigen ogen te ontdekken. Aan de landelijke bar, met BBQ kan je iets drinken, eten en een babbel maken met de artiesten. Ook muzikanten dagen op.
De fietstocht loopt langs rustige landelijke licht heuvelende wegen, TGV lijn, slapende dorpen, weidse graanvelden, park van Edingen, steengroeve en St. Renelde ... Kortom: Leuke fietstocht gecombineerd met kunst in de natuur en nog gezellig ook.
Praktisch: Start Halle stationsplein 9:30. Rond de middag aankomst bois de Ligne in Silly. (je kan eigen picknick mee nemen of ter plekke iets eten aan de bar/eetstand/BBQ). Terug in Halle rond 17u. Toegang kunstbos €2.
Opgelet: max. 50 deelnemers! SCHRIJF U HIER ONLINE IN aub